drhalimahali

UMNO =MCA=MIC=PENENTANG NEGARA ISLAM

In Uncategorized on January 22, 2011 at 5:29 am

http://www.malaysiakini.com/news/153997

Umno sebagai ketua kepada MCA dan MIC akan guna apa sahaja taktik meskipun menjual prinsip SEMATA-MATA untuk mendapat undi.Dalam setiap pilihanraya, api-api ISLAMOFOBIA atau menakut-nakutkan golongan bukan Islam dengan hukum-hakam atau syariat Islam menjadi asam garam BN yang didalangi oleh UMNO dan disambut riang oleh konco-konconya MCA dan MIC. Sepatutnya, UMNO menyokong pendekatan untuk melebarkan kebaikan ISLAM, ISLAM sebagai rahmat kerana membawa keadilan,menjamin keselamatan dan kesejahteraan serta perkongsian rezeki ALLAH dengan adil tanpa mengira bangsa ,kaum dan keturunan. Ini dinanti dan didambakan oleh semua kaum, semua keturunan, semua agama.ISLAM bukan sembahyang lepas tu menzalimi orang.Inilah persepsi orang bukan Islam selama UMNO/BN memerintah terhadap pengertia Islam.
    Justeru, apabila PAS mahu berkongsikan nikmat keadilan dan kerahmatan Islam bila mengutara konsep PAS FOR ALL, satu gagasan murni untuk kebaikan semua masyarakat dalam negara ini sepatutnya UMNO menerima baik gagasan ini.Bukan menjadi pengkhianat Islam dengan menakutkan golongan bukan Islam yang baru berjinak untuk mengetahui lebih lanjut tentang Islam dengan hujjah yang jelas menentang dasar Islam yang diturunkan untuk semua bukan untuk orang Melayu sahaja!!
   Ini jelas membuktikan bahawa PIMPINAN UMNO memang ANTI ISLAM, ANTI MELAYU. Ini sudah jauh menyimpang daripada asal tujuan UMNO itu sendiri. Ayuh ahli UMNO yang bersih hati jangan biar dirimu terus diperkudakan oleh pemimpin mu yang mempunyai agenda sendiri!Sembahyang istikharah minta tunjuk daripada ALLAH untuk ditunjukkan kebenaran!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: